Foto-Jon-Petter+Thorsen-Aptum-DSC_8502.jpg

Om oss

 
 

 

Le personnel principal

 

Chefs de Cuisine
Solveig Svahnström
Harald Rolla Olsen

Gérant de restaurant
Lill Karina Bøhn

 

Norsk

-på fransk

Da utviklerene av Hotel Parken kom til oss i 2017, var det med ønsket om å skape en opplevelse utenom det vanlige. Lokale leverandører, naturlige materialer og etter sigende landets beste madrasser. I tillegg drømte de om en tilknyttet restaurant som i seg selv var verdt et besøk. 

Så vi satte oss ned og skapte Torvet Bistro. Med god tro på norske råvarer og en sterk kjærlighet for franske tradisjoner, ble kjernetanken "Norsk på fransk". Vi tar det beste fra to verdener og lar våre erfarne kokker skape kulinariske opplevelser. Så tilsetter vi en klype parisiske vibber, krydrer med kompetente servitører og serverer med kontinental garnityr. Resultatet håper vi har blitt en urban og sofistikert hverdagsflukt.

En liten ferie -midt på Torvet.

 

 

 

Torvet Bistro er del av
Restaurantfamilien sammen med

Restaurant Sjøhuset
Bønder i Byen