Påmelding

Åpningstider
Man-lør:
11.00-22.00
Søn:
Stengt
Man-lør: 11.00-22.00 / Søn: Stengt

Sterling® Kveite på Bistroen med Larus og Harald

TORVET BISTRO INVITERER

4-retters middag med Sterling® Kveite som midtpunkt. Torvet Bistro • Torsdag 20. oktober 2022 kl. 19.00 

Velkommen til vår uformelle franskinspirerte bistro midt på torvet i Kristiansand. Denne kvelden presenterer representanter fra sjømatnæringen sitt flotte produkt, og kjøkkensjefene Harald R. Olsen og Larus Johannsson disker opp med en herlig 4-retters meny der proteinrik og fantastisk velsmakende Sterling® Kveite spiller hovedrollen.

4-retters meny 790,-

Tilhørende drikkepakke 550,-

Gjester:

Thomas Torstensen, salgs- og markedsdirektør i Sterling White Halibut

André Misund, fagsjef i Lerøy Sjømatgruppen

Påmelding innen 17. oktober. Arrangementet er åpent for alle interesserte.

Sterling White Halibut AS ble etablert i 2001 og er i dag den ledende globale tilbyder av oppdrettet kveite. Med Sterling® Kveite har du mange muligheter til å imponere sultne middagsgjester med nye retter og smakskombinasjoner. Den kjøttaktige, saftige konsistensen er en opplevelse for ganen, og egner seg også utmerket servert rå i kveiteceviche eller som sushi.  For mer informasjon om Sterling® Kveite, se: sterlingwhitehalibut.com/om-oss

Pris: Kr 0,00
21 plasser ledige.
Consent(Påkrevd)
Nyhetsbrev
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.